Jag kan!

Idag var första dagen på Hollandia, caféet där jag har fått jobb. Det var mycket ny info, fick stå i kassan flera timmar och det gick skitbra. Massor att lära mig gällande nya rutiner och regler men det kommer med tiden. Tjejerna som jag jobbar med är jättesöta och nu kommer jag gå omkring i kjol och strumpbyxor samt blus på jobbet, det känns fint det.

Imorgon är jag ledig vilket innebär städning i en väldigt smutsig lägenhet, samt matplanering för att inte slarva så mycket med maten som jag hittills gjort när jag jobbat. Att äta näringsrikt är något jag prioriterar och ska förbereda mat att ha i frysen hade jag tänkt. Onsdagens möte är en träff med det arbetsmarknadspolitiska programmet som jag ska vara med i i december, för att få karriärtips och träffa kunniga inom området. Det blir två projektprat nu i bloggen men det ena kallar jag det arbetsmarknadspolitiska programmet och det andra kallar jag projektet med Sofia.

Det första är att jag som arbetssökande ska få tips och råd angående min karriär. Även om jag nu fått ett arbete så behöver jag det då jag vill satsa inom min utbildning och få igång min karriär. Projektet med Sofia är att jag tillsammans med Sofia, projektledare i UngNU ska starta ett eget integrationsprojekt i Arlöv.

High five :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0