Sökt jobb

Idag var dagen då jag skulle ta tag i mitt liv. Så hette det. Jo då har lyckats söka 7-8 jobb denna dag och till och med ringt en bekants chef, så vi får se vad detta kan leda till. Har ringt och donat, så nu känns det som en bra start.

Man blir lite seg i huvudet av att sitta framför skärmen koncentrerad nästan en hel dag så en promenad i skogen ikväll var skönt!

Underbart att vara med flickorna igen och pussa på dem! Fia och Bella pratar jag förstås om.

Roligt att man varit utomlands 2 veckor och ö-luffat och mångas största fråga verkar vara att jag inte blivit brunare. Trodde inte riktigt det var brunheten det handlade om? Den försvinner inom två veckor så fråga något vettigare! :) Nej, jag är kanske inte så brun, men för att vara mig är jag faktiskt jäkligt brun. Dessutom ansträngde jag mig inte för att bli brun utan höll mig en del i skuggan och hade hög solskyddsfaktor. Så snälla sluta förundras nu :)



M; tack så mycket.

Kommentarer
Postat av: Linnsii luu

Haha, roligt att alla förundras över det. Man är ju inte direkt utomlands endast för att bli brun, utan att upptäcka saker och bada som sören :P Brun är bara ett plus i kanten ;)

2011-08-31 @ 11:47:04
Postat av: Jonna Lilja

Jag låg bara i skuggan, förutom när jag bada klart. Har blivit skit brun ändå, tydligen blir man det när man är gravid. E så maken vill bli gravid bara för att kunna bli brun=)haha

2011-08-31 @ 13:26:55
URL: http://thepinklily.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0