Sista jobbdag

Känns helt fantastiskt samtidigt som väldigt konstigt. Nu är jag ledig tills jag får ett nytt jobb. Det enda jag kan säga om att ha slutat är att det känns FANTASTISKT. Underbart. Det var det tuffaste jobbet jag haft men jag klarade det. Nätt och jämt kändes det som ibland, men klarade det.

Gav mig själv en liten present för att jag klarade det. Ett par skitsnygga höststövlar. Egentligen var det inte något jag unnade mig, för jag behöver det i höst men hittade ett par skitsnygga på rean. Sådana jag velat ha väldigt länge. De har ju sjukt många snygga skor på rea på Dinsko. Kan man inte tro, jag trodde all rea var utgallrad men icke sa nicke.

Nu har jag skrivit en ny packningslista *arg* hehe. Nu glömde jag säkert något, den andra var väldigt väl utstuderad, i minsta detalj. Men den är jag ju av med på något vis så då fick jag skriva en ny istället för att packa i blindo.

Ikväll ska jag hälsa på Linn på hennes jobb, men först titta på ett avsnitt av Pretty little liars. Om jag inte kommer sakna det också när jag är borta.. Sa hejdå till familjen igår. Var med mamma hela dagen, myste med marsvinen och träffade pappa över middagen. Sedan var jag hos mormor och morfar och fick en STOR peng till resan. Är inte bra på att ta emot gåvor. Roligt att träffa dem och prata och skratta.

Den kärlek jag känner för min familj är oändlig.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0