Ny vecka idag

Nu var det måndag igen, har jobbat hela helgen så känns inte riktigt som måndag. Men i lördagskväll var jag på fest hos Jessie, det var roligt :) Roligt att träffa på hennes fina vänner och snacka och ha kul. Dock var jag i vanlig ordning nykter och de flesta drack rätt mycket så det blev att åka hem sen ist för att hänga med ut och dansa men jag skulle ändå jobba dagen efter. Jag dricker, men jag dricker mig helt enkelt inte full för jag gillar inte det. Men det klart, det är inte så roligt att vara nykter när nästan ingen annan är det men det är sånt man får tåla :)

Igårkväll var jag hos Linnsi och snackade massa skit. Hade med mig kärleksmums och bara softade, var helt död men munnen funkade i alla fall!

Ja, så nu fortsätter bara veckan rulla på, har riktig helg på torsdag för då är jag ledig tills lördag. Men först tre arbetsdagar att bita tag i. Bara fem dagar kvar på jobbet nu. Skönt.

I övrigt finns inte så mycket mer att säg, i alla fall inget jag vill/kan skriva i bloggen men jag mår bra, kan äta igen som ni kanke märkte på kärleksmumsen :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0