Uteservering

Tyvärr har jag ju inte kunnat njuta av värmen dessa dagar, inte riktigt till hundra procent i alla fall. Jag har varit upptagen med att tjäna pengar. Men lite har jag kunnat njuta då jag serverar utomhus. Det har gått bra på jobbet, har fått beröm också så det är nice. Igårkväll när jag kom hem satt vi på balkongen lite med Fia, första gången hon är där och hon började klättra på min bänk där jag har spel haha, det var riktigt gulligt. Har aldrig sett henne klättra och hoppa så. Efter en stunds relaxande åkte jag och hunny till Möllan där vi satte oss på Green mango för en middag. Riktigt gott och kändes sommar att sitta ute och äta!

Allt känns bra nu, åtminstone idag och dessa dagarna. Mamma och jag håller på att smida riktigt roliga planer. Kan ge en bild som ledtråd :)




Idag blir det bara plugg, och om det blir riktigt varmt öppnar jag balkongfönstret och solar medan jag läser. NU ska jag ställa in mig på arbetsrätt och diskriminering.

Kommentarer
Postat av: Linn

Vad föreställer bilden? :D Haha, jag kan inte gissa. Hoppas allt går bra med plugget och att du hinner njuta lite av det fina vädret iaf :)

2011-04-26 @ 10:15:27


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0