Tenta och Malinski!

Igår på tentan så gick det hyfsat bra! Jag hade ju förfan inte hunnit plugga in allt, fanns så megamycket. Men det känns som det räcker till ett G, tyvärr inte mer tror jag. Jag kände mig inte hundra på många frågor, även  om jag var hyfsat säker. Tentan handlade om arbetsrätt, bland annat vad en företagare har rätt att göra mot arbetssökande, man skulle upprätta en turordningslista för vilka som skulle bli uppsagda från ett jobb och sen var det någon diskrimineringsfråga.

Kollade nyss upp den där diskrimineringsfrågan och det visar sig att jag hade fel. Jag var på lektionen då en tjej presenterade fallet, men hon berättade så mycket detaljer att jag inte mindes utgången, fan! Aja, det var för mycket att lära sig helt enkelt.

Efter tentan mötte jag upp fina Malin, som varit och jobbat för Apollo på Rhodos, Teneriffa i ett år.. Hmm eller var det kanske något annat. Anywho, vi hade så mycket att prata om och det var så roligt! Satt och solade på några bänkar och hade köpt med oss fika från Espresso house. Underbart att se henne :) Ett PS är att tjejen på e.house var sjukt trevlig och pratglad, vilket de aldrig är. De brukar bara säga hej, stor eller liten kaffe, pris och hejdå om man har tur. Likadant i förrgår när jag&Linn köpte glass, då var tjejen där jättetrevlig. Det är våren som har slagit slint i huvudet på dem ;)




Kommentarer
Postat av: Syvermarlene

Nice security code. Does it work?

2011-06-17 @ 11:27:49
URL: http://syvermarlene.blogsmile.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0