Plugg i hjärnan






Är helt trött i hjärnan av allt studerande. Tyvärr gav jag upp ganska tidigt, efter fyra timmar.. Satt till och med ute en stund och pluggade i solen, riktigt nice. Vet inte alls hur fan jag ska hinna, men det är väl en annan fråga haha.

Idag är det skärtorsdag och jag, Dilshad, Fia och brorsan ska snart bege oss till Kristianstad för en helg hos familjen. Kommer bli riktigt mys.. Väldigt tråkiga saker gör att helgen inte blir densamma som den skulle blivit.. Är väldigt ledsen då det är familj som drabbas, men det är i alla fall bra att personen i fråga inte ska lida mer utan förhoppningsvis kommer till en vacker plats. Men jag tycker det är lika hemskt varje gång då någon som jag känner eller någon som är älskad av någon som jag älskar, går bort.. Ibland tycker jag att det är så hemskt att människor inte kan få somna in så som djur.. utan de måste tyna bort, sakta, sakta.. Det är inte humant.

Kommentarer
Postat av: Sanja

Haha förstår att de är ett svårt stycke att förstå sig på då jag sj inte förstod så mkt själv!! Hoppas du får en mysig påsk med din familj // kram :)

2011-04-21 @ 19:56:58
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0