Nu är helgen över

Shoppingdagen i fredags blev förbannat lyckad. Jag o mamma var på Väla, wow vad stort och fint! Riktigt nice. Vi var där i sex timmar och gick inte till något ställe två gånger. Det blev både fika, middag och eftermiddagsglass där :) Man behöver mycket kalorier när man shoppar hehe. Jag köpte en hel massa fina vår/sommarkläder i fina färger. Och jag och mamma hade det jätteroligt.

Igår var det lördag och just nu minns jag inte ens vad jag gjorde. Normalt? Jo just det. jag träffade min kära gamla kollega Sofia. Redan på stationen gick hon vilse haha och jag anade nästan att hon skulle göra det. Lite förvirrad när det gäller att hitta :) Vi gick och irrade lite på h&m och sen tillbringade vi en lång stund på en bänk i Slottsparken i solen med en kaffe i handen. Och två kakor som vi tiggde till oss. Eller nej, inte tiggde. Vi fick för vi såg så snälla ut. 

På kvällen softade jag och min älskling hemma hos honom, där vi bor just nu. Kollade på Heartbreak kid på tv och somnade tidigt för idag skulle jag upp och jobba! Jobbade 7,5 timmar. Just det, har inte berättat om mitt jobb men det gör jag i nästa inlägg annars blir det för långt!

Nu är det kväll och snart börjar Gossip girl och fatta om jag är glad eller? Då ska det njutas så in i helvete!
/nörden

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0