Mitt jobb

Jag har ett nytt jobb för i sommar mina kära läsare. Detta jobbet fick jag tack vare vakten på Cuba som jag alltid åkte med hem om nätterna. Han bor granne med ägaren till detta café som jag fått jobb på. Blå caféet på väg till Lomma. Det är ett ganska litet ställe med ägarinan, en annan tjej som också är kock och så nu jag :) Det är både ett café och en restaurang med dagens och husmanskost. Fint läge med utsikt över havet och väldigt stillsamt där, finns inte så mycket i närheten.

Jag och Sofia pratade igår om hur otroligt kul sommar vi hade på Cuba café, det är verkligen en upplevelse att jobba där... Hela nattklubbsgrejjen, kulturen, gästerna, kontakten man får med kollegor osv. I somras var jag ju singel och jag tror det passade mig lite bättre då för man jobbar mycket och man jobbar ju kvällar och nätter, vilket är bra om man inte har någon annan att bry sig om. Man träffar väldigt mycket nytt folk och nya vänner och det känns lite som ens andra hem, kanske lite som ett helt nytt liv ibland. Men i sommar kände jag att jag inte riktigt orkade med ett nattjobb, trots att det funkade bra förra sommaren kanske det blir lite mycket i längden. Jag har också haft riktigt stressiga jobb med långa pass fyra somrar i rad och jag kände att jag ville varva ner lite. Blå café stänger senast sju på kvällen och öppnar tidigast elva, så det är skönt.
Alla jobb har sina ups and downs. Jag tror inte att detta lika mycket kommer bli en så stark upplevelse med så många nya intryck som cuba café var, men detta kommer vara mycket lugnare och mer närkontakt med gäster på ett icke-fysiskt sätt hehe, eftersom det är många stammisar där.
Ja, vi får väl se hur det blir, man får testa på nytt ibland :)

Kommentarer
Postat av: Sanja

Åååå va kul, GRATTIS!! =)

2011-04-11 @ 18:59:30
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0