Hur går det ihop?

Jag är sick på falska människor.. men alla säger att de är trötta på falska människor, lögner och dåliga vänner men om alla nu är så trötta på det kan man undra varför alla fortsätter vara sådana backstabers?

Eller finns det tre kategorier av människor... 1. De som bara ger och ger men alltid får dåliga vänner tillbaka, 2. de som är dåliga vänner och inte bryr sig och 3. de som klagar på att andra är dåliga vänner men som kanske inte riktigt fattar att det är de själva som är det?

Det finns sannerligen människor som inte rannsakar sig själva, som inte har kontakt med sig själva, kanske för att de inte tycker om det de lär känna där inne? Man ser att vissa går med i grupper på facebook som skriker "inre konflikt", tex "jag bryr mig inte om alla hatar mig, jag är i alla fall mig själv" eller något annat roligt. Människor som bara ser sin egen sida av myntet i alla historier och får en att undra hur de kan vrida på det så att det aldrig är de som gör fel? Jag tror i alla fall att det är den här typen av person som är den dåliga vännen som alla klagar på.. Även de själva, fast de inser inte att de ingår i kategorin.

Lite filosofi från mig, over and out.

Kommentarer
Postat av: Sanja

Bra filosofi Sofie =) va sj med om en händelse för inte så länge sen (vilket jag inte är van vid att uppleva, brukar inte va den som hamnar i konflikter) något hände och den vännen förstår inte att de hon gjorde var fel. Precis som du säger de som inte vill se att dem själva är problemet! Väldigt synd och förvirrande, man vill ju inte förlora en bra vän pga en löjlig grej!

Kram på dig, tack för din kommentar =) får komma ner till Malmö i sommar och ta en fika en dag!

2011-04-26 @ 18:57:28
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0