Fattig på pengar men rik på kärlek


Idag är det inte så vårigt väder ute och jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills jag ska träffa min gamla kollega Irena vid halv fyra. Kanske städa garderoben? För trots att jag är fattig (vilket jag blev lite chockad över att märka) så ska jag storshoppa på fredag med älskade mamma. Får ju fett med skatt tillbaka i juni. Fett är det enda ordet man kan använda för det är verkligen FETT med pengar :) Nej nu är jag skrytig va? Men det är sant.

Så ja det blir storshopping, ska låna pengar från mitt e-konto sålänge, vill ha nya vårkläder. Min garderob har inte förändrats drastiskt på ett antal år. Några plagg här och där har bytts ut men många linnen har jag haft i 3-5 år.

Men sen blir det snåla resten av denna månaden så att de 800 kronorna jag har kvar på kontot räcker till den 25. Vilket blir svårt då jag ännu inte köpt present till pappa eller mormor. Det blir billiga nöjen nu med andra ord.

Vet ni vilken del av dagen jag tycker är absolut tråkigast?? När man har suttit och ätit frukost och surfat i pyamas och sen kommer den stunden då man måste ta på sig kläder. Den stunden är nu. Så tråkigt att ta på sig kläder och förbereda sig inför ingenting. Men okej. Jag måste diska faktiskt och städa garderoben och hänga på golvet med Fian.

Ses!

Kommentarer
Postat av: Sanja

FETT är bara ordet av det :P hahahah

2011-04-07 @ 12:40:40
URL: http://walkinthepark.blogg.se/
Postat av: lovisa

Hej hoppas allt är bra med dig?:)

Tänkte bara tipsa dig om en tävling jag har just nu! Du har chans att vinna en VALFRI bikini/monokini från brandsinfashion's sortiment! om du känner dig intresserad och vill kika vad dem har för bikinis kan du klicka här för att komma till inlägget: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/april/vinn-en-bikinimonokini.html#comment

2011-04-07 @ 13:08:59
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Josefine

Kärlek är skit.

2011-04-07 @ 13:13:19
URL: http://konsertfjolla.blogg.se/
Postat av: Daniel

Missa inte chansen att bli veckans blogg i min blogg om du vill vara med på den så är det bara att gå in på länken här nere och kommentera att du är med! :)



http://danieldynesius.se/

2011-04-07 @ 13:16:35
URL: http://danieldynesius.se
Postat av: lisacorneliaa

Gud vad fin blogg du har :D

2011-04-07 @ 13:39:37
URL: http://lisacorneliaa.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0