bank bank

Sitter här och fryser lite i linne i köket. Vårigt väder ute! Jag brukar då aldrig vara den första som börjar med vårjacka och vårskor men idag kände jag mig lite tidig då jag mötte massa tjejer som hade stövlar. Jag tycker det känns lite för varmt för stövlar faktiskt, 13 grader ute idag :)

Idag är ingen vanlig dag för det är min fars födelsedag. Ska bli underbart att träffa familjen ikväll. Vi alla (inklusive Dilshad of course) ska ut och äta på Ankara, en turkisk restaurang. Min familj är så himla toppen och min pojkvän också. Bara jag visade litegrann för mamma att jag inte mådde så bra så fattar hon direkt att det verkligen är något, för hon vet att jag alltid är glad och när jag väl visar att något är fel så måste det vara på riktigt liksom. Typ som ett marsvin. Nej men skämt åsido.. Hon skickade fina sms bara för hon anade att jag mådde dåligt. Och min älskade pojkvän går bara inte att beskriva.. han är så fin mot mig och har verkligen stöttat mig på alla sätt o vis de här veckorna.. Har dragit på mig en envis huvudvärk också som kommer varje dag och har gjort så några dagar nu. 


Aja. nu till något roligare. Jag fick ett väldigt bra resultat på min tenta med tanke på omständigheterna. Kunde inte öva för Lillan blev sjuk och gick bort och trots att jag var ledsen och chockad lyckades jag ändå få 3 poäng ifrån VG så jag är mer än nöjd. Fick full pott på två 6-poängsuppgifter. Way 2 go.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0