Måndag&tisdag

Det var några dagar sedan jag skrev vad jag gör, men jag gör inte så mycket kul förstår ni :) Idag är det tisdag och jag väntar på att min mormor ska komma. Det ska bli hur kul som helst att träffa henne! Ska börja göra mig iordning snart, sitter här i morgonrock.

Igår var det skola och engelskan ställer till problem för mer än bara oss svenska IMER-studenter. Föreläsaren var inte så bra på det och jag kände verkligen att hon kämpade och letade efter ord och uttryck. Hon skulle nämligen göra en fresh-up på begreppen inom migration - såsom flykting, genévekonventionen, asyl osv. Och ingen från vår klass svarade på frågor och för mig var det i alla fall för att jag inte vet vad saker och ting heter på engelska. Nej, bu för att ha det på engelska!

Efter lektionen begav jag, Elmi och Carro oss till biblioteket för att låna böcker om Sverigedemokraterna och det fanns riktigt många böcker. Ser fram emot att läsa! Tre böcker var blev det. Sedan åkte vi till myrorna (ni vet de som säljer begagnade kläder). Kul att se den affären! Fanns en del fint också.

På kvällen/eftermiddagen sen blev det lite städning, bakning, matlagning och sedan mys i soffan by my self :)


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0