Hämnd typ?

I denna delkursen finns det tre olika föreläsare, tre delar, tre böcker. En av föreläsarna hade ett seminarium för någon vecka sen där hon typ tyckte vi skulle läsa igenom en hel bok. Detta resulterade i att halva gruppen inte kom och vi som kom hade inte gjort det. Det var orimligt att göra det på en vecka när vi också har andra uppgifter.

Då sa hon att det var typiskt, för den andra föreläsaren alltid ger så mycket läxor att ingen elev har tid med hennes. Well, ge inte så stora läxor då?

Nu har vi fått ut hemtentan för några dagar sen och idag skulle jag ta itu med hennes uppgift. Hon har formulerat frågan så generell att man praktiskt taget måste läsa igenom hela jävla boken för att kunna svara på den. Boken är på svår engelska och en mening kan vara på fem rader! Det har tagit mig fyra timmar bara för att läsa igenom några sidor. Har inte börjat skriva och inte börjat fatta. Och vi har två andra uppgifter. Den andra föreläsaren ställde sin fråga utifrån ett specifikt kapitel. Jag känner för att säga elaka saker nu. Varför kan hon inte bara vara rimlig, verkar nästan som hon vill att vi alltid ska lägga mest tid på henes saker.

Ni kan förstå min frustration, ja.

Kommentarer
Postat av: Mia

oooh, så jobbigt :( Hoppas de blir bättre gumman. pusspuss

2010-09-28 @ 19:20:06


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0