Det rullar ;)

Denna vecka såg jag och mina gruppmedlemmar ett utmärkt tillfälle att riktigt satsa på c-uppsatsen med tre lediga eftermiddagar! Idag, tisdag, hade vi en föreläsning med en ny, helt otroligt bra, föreläsare och självklart fick vi läxa tills fredag. Redovisning igen, på engelska. Så nu blir det inte så mycket till c-uppsats utan snarare läsa kapitel, öva in sig på det man ska prata om osv.

Men idag efter föreläsningen pratade vi i alla fall om vår uppsats och fy fan vilket flyt vi hade. Det bara sprutade ut idéer ur öronen på oss, vilket resulterade i ämne, en möjlig frågeställning, idéer om material, tillvägagångssätt/metod och till och med en liten hint om slutresultatets presentation. Fy fan vad taggade vi var när vi lämnade varann. Kul när Carro sa "undra hur vi kommer se ut i januari. Undra om vi fortfarande kommer vara vänner eller värsta ovänner?". Haha. Jag tror som jag svarade henne; vi kommer vara jävligt trötta på varann! Det märks dock att vi är vana att arbeta tillsammans så det blir nog en riktigt bra uppsats :)

Har även varit en sväng i Rosengård och köpt pizza. Lustigt när man tänker på det så, att alla de människor jag mötte där vill inte SD ha här. Aja, nu blir det plugg inför fredag!

Kommentarer
Postat av: Mia

Heeej Gummsi! :)

Nej dom är vita, väggarna hihi Men riktigt mysigt är de, spec när man tänder levande ljus. Ja, ska se vilken dag vi kan ses lite. :) hihi pusspuss

2010-09-22 @ 13:18:57
URL: http://lillablondy.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0