Varför?

Om jag säger att jag tycker att alla djur har rätt att finnas till för sin egen skull och inte för att bli vår mat. Eller om jag säger att jag är vegetarian för att jag inte tycker det är rätt att ta andra varelsers liv.

Varför ska man då säga som svar "åh, jag åt just en hamburgare/korv/stek och det var så jävla gott"

Varför provocera något gott? Om någon säger att den personen är emot misshandel, varför ska någon då säga "haha jag slog en kille blodig igår och det var så jävla nice"?

Min tanke är.. varför ska man provocera någon som bara har godhet att komma med? Det är väl bra att vissa avstår från kött för att de inte vill döda? Vad finns det för ont eller dåligt i det. Om man nu vill äta kött själv så kan man ju det, men varför ska man provocera de som inte gör det?

Jag kanske är känslig men blir faktiskt ledsen för jag undrar varför vill man vara elak / taskig / provocerande mot en människa som vill gott?

I dont understand.

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Jag håller faktiskt med. Och jag känner mer.. om du vill avstå från äta kött eller väljer att äta kött så är det din ensak.

Jag bryr mig inte lixom, påverkar ju inte mig så varför ska jag provocera?

Aldrig fattat det och jag har sett från båda sidorna.. vegeterianer som jiddrar med köttätare och tvärtom.

Låt var och en bestämma. Jag vill väl själv få bestämma över mina matvanor så då måste jag ju låta andra få bestämma över sina egna.

Så håller med dig, fullkomligt onödigt!

2010-10-31 @ 13:45:52
URL: http://yoshiiii.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0