Tisdag

Just nu sitter jag i soffan och softar. Var hemma från skolan redan lite över elva så tyckte jag kunde unna mig lite skön tid i soffan. Först blev det dock en dusch med duschkrämerna jag fick av Farida. Luktade somen liten halstablett när jag var klar :p Snart är det dax för tvätttid, en jävla massa tvätt är det. Ikväll blir det fika med Sofia i Lund, riktigt trevligt ska det bli.

Igår hade jag och Dilshad lite Buzz-time här hemma med god tårta. Älskar att spendera tid med honom. Vi har blivit helt oskiljaktiga hehe.

Imorgon får vi ut en tenta som jag ska RÅPLUGGA på tills måndag för sen åker jag till Stockholm med mamma, moster och kusinen My. Så måste stenplugga. Inte så kul. Vi får hoppas den inte blir för svår. Aja, babbel babbel. Jag har så mycket gott i min frys och kyl nu. Sockerbullar (gjorda av mamma som är expert på att baka bullar), kolakakor, baklava.. Men just nu har jag inget kakförbud. Visst har jag gått upp ett par kilo sen i somras men jag gillar´t :D Trivs stormbra med min kropp.  Sen är det säkert bra att jag dansar magdans för jag har värsta magmusklerna, så det hjälper kanske mot att magen skulle varit mycket större :p

Ciao!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0