Skoltrött

De här senaste veckorna har jag blivit förbannat skoltrött. Vi har läst svåra böcker på engelska där det har känts som att författarna valt de svåraste orden av alla synonymer. Jag har varit trött i huvudet och stundvis väldigt gnällig. Det har tyvärr inte heller känts som att jag lärt mig något nytt.

Alla tjatar att vi måste börja med C-uppsatsen i tid, men nu är det mitten av oktober och vi har inte haft en chans att börja. Läxa på läxa på läxa. Sluta säga att vi ska börja i tid och sedan överväll oss med läxor. Man tappar motivationen när man tänker "Åh, nu kan jag börja med uppsatsen" och sedan får en ny läxa. Vi har hela månaden full med redovisningar av olika böcker och jag redovisade igår. Jag tänkte att nu kan jag börja med c-uppsatsen, bara gå till skolan någon gång i veckan och lyssna på de andra redovisa om deras böcker, men nej då. Tydligen ska vi läsa deras böcker också innan redovsiningen. Så jag ska egentligen läsa en bok till imorgon, sen en annan tills på tisdag.

Tyvärr, men jag bestämmer själv över mina studier och jag tänker inte gå på fler seminarium nu. Nu tänker jag satsa på uppsatsen tills tentan i slutet av månaden. Den måste jag ju såklart göra, men jag tar smällen och läser allting då istället. C-uppsatsen är viktig och jag vill få den bra.

Its to much, over and out.

Kommentarer
Postat av: ????

Angående inlägget "Save the World" (som man för övrigt inte verkar kunna kommentera på...)

Påminner lite och SD's politik. Det finns fattiga och rika, ja. Mycket på grund utav att de rika länderna har utarmat de länder som nu är fattiga. Tagit deras naturresurser och lämnat dem sedan. Tagit över deras land, koloniserat dem och sedan sagt - hej och tack, klara er själv nu.

Jag vet inte riktigt vad du vill ha fram med ditt inlägg, jag kanske har missförstått. Men ska man inte hjälpa om man kan? Jag får obehagsrysningar av det du skriver.

2010-10-13 @ 13:59:42


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0