Pengar

Lagom efter löning och allt sitter jag här och funderar på pengar. Känner att jag blivit bortskämd nu efter sommaren då jag fått lön varje månad och speciellt nu då jag fått lön och csn varje månad. Men tiden kommer att komma (nästa månad) då jag inte får det där extra klirret i kassan utan bara mitt csn-bidrag. Det kommer bli tajt.

Och det här med shopping är ju konstigt. Ju mer jag shoppar desto mer vill jag shoppa. Man skulle kunna tänka sig att det fungerar tvärtom. Men jag behöver inte shoppa. Jag har massor av kläder som jag hade behövt använda mer. Jag har nyss köpt inredning och gjort om här hemma. Jag har halsdukar, vantar, jackor och stövlar till vintern så jag behöver faktiskt ingenting. Men jag tror att jag är lite uttråkad, då brukar jag bli shoppingsugen. I eftermiddag har jag varit uttråkad. Eller kanske inte uttråkad, men rastlös. Farligt rastlös.

Just nu håller jag på att göra en middag som är väldigt god och det luktar kakor här hemma, för sist jag använde ugnen så bakades det kolakakor.

Nu får jag väl börja fundera över vad jag ska ha på mig till dejten med Sofian :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0