My life today

Liten update från mitt liv. Igår cyklade jag till Segevång, var så stolt. 3,2 kilometer och sen hem igen. Kändes skitbra. Ni förstår, jag är en ganska lat typ och därför blev jag stolt över mig själv att jag gjorde det och inte bangade ur hehe. Det är något jag kommer göra fler gånger :) I Segevång besökte jag Linn i hennes nya lägenhet. Den var så fin och mysig och hon hade redan inrett den superfint. Gillade den verkligen :) Hemtrevlig!

På kvällen skulle jag&Dilshad måla klart hemma hos mig. Men tror ni inte jag fått för lite färg, så blev bara klara med ena väggen. Det var andra strykningen nu och har två väggar kvar. Det är fortfarande lika underbart att bo här och spendera tid med min älskling. Om tre timmar ska jag iväg och dansa, vet dock inte vad jag ska göra fram tills dess. Kanske cyklar till Burlöv centrum, måste lämna tillbaka en skitsnygg top men som var för kort. Kan bara använda den som top till höga kjolar och känns lite dumt att ha en top som man endast kan använda till en hög kjol och under begränsad tid för denna top kommer inte vara modern länge haha. Här får ni se den:


Dessutom var den lite stor vid bysten, självklart. Ikväll blir det Oslipat och denna gången ska Dilshads syster också hänga med, riktigt kul :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0