Inneboende

Igår målade jag och Dilshad min sovalkov och det är grejjer i precis hela vardagsrummet, ser förjävligt ut. Plus att man tydligen inte skulle sätta möbler nära väggarna på tre dygn. Så jag flyttade hem till honom :)

Kan ju göra det officiellt här i bloggen att vi är ett par igen. Känns som att det är dags att skriva det här också, nu när de flesta nära och kära vet.. Ibland måste man ta ett beslut huruvida man vill sätta sin egen lycka först eller någon annans.

Han flyttade hemifrån innan i sommar, han bor i en superfin tvåa cirka tio minuter från mig. Den är dock ett ganska stort renoveringsobjekt, men om några veckor ska allt bli målat här. Igårkväll blev jag bjuden på middag, hemlagad. När Dilshad flyttade hemifrån kunde han bara göra ägg, inte ens koka dem utan bara steka. Han kunde inget annat, så fatta min förvåning när han igår lagade en slags lasagne med tomatsås och oregano plus en sallad till. Fantastiskt gott! Härligt att bli ompysslad.

Något annat som är bra är att han har lyxat till det med en espressomaskin. Men det sa jag ju igår. Det är så sjukt gott med sånt kaffe!

Han är på jobbet nu så jag ska sätta igång med plugget. Jag är så himla lycklig, det finns inget mer jag skulle vilja be om.


Kommentarer
Postat av: Madu

Jag är enormt glad för er skull gumman:) Kärlek är underbar och det finns inget som är bättre!

2010-10-11 @ 11:17:01
Postat av: Mia

Ja de var på tiden du skrev ut de hihi :) Ni är så fina ihop gumman. <3 pusspuss

2010-10-11 @ 14:50:09
URL: http://lillablondy.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0