Händelserik dag

Blev en stund med Mia, en härlig promenad med snack och inte minst skvaller. Herregud vad konstiga människor det finns, man tror knappt det är sant. Skrämmande - ja.

Dansen var skitkul. Är glad att jag åkte och tycker det var värt tre timmar :) Snackade med en från kursen på väg till bussen och hon bodde tydligen också i Arlöv. Hon var en stor språkfantast och det var roligt att lyssna på henne tala om latin och allt vad det innebär. Är ju också lite språkintresserad :)

När jag softat ner mig i soffan sen ikväll såg jag att det skulle uppdrag granskning som jag aldrig tittar på, men tänkte att det kanske var något intressant. "idag i uppdrag granskning ska vi tala om den heltäckande slöjan" - kan det bli mer perfekt för mig? Knappt. Riktigt intressant program som verkligen breddade min syn på det hela. Tydligen är det länder som Syrien och Marocko bland annat som också de haft diskussioner om förbud mot nikab/burka och det är redan förbjudet på universitet i Syrien. Det handlade om Frankrikes förbud och även intervjuer med burkabärare i Sverige. Riktigt intressant program. Finns säkert på SVT-play om ni vill se. "Svart polyester" hette det. Härligt att ändra åsikter och få mer insikt tycker jag!

NU är det Seinfeldt och det ska jag tillbringa den sista lilla biten av min onsdag med :)

Nighty nighty.


En liten söt bild på mig&Madu från i lördags =)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0