Häftapparat

Jag hade ju tänkt att jag kunde plugga i lugn och ro då vi skulle lämna in tentan senast tolv igårnatt. Men sen kom jag på att så omodern som skolan är, måste vi åka dit och lämna in den. (WHY?!). Så det blev ju genast att skynda på. Jag vet att skolan stänger klockan sex, så jag tänkte att det var lika bra att vara där innan dess, även om jag har passerkort så kan det ju strula. Tack Sofie för den tanken! Hittade nämligen inte mitt passerkort någonstans! Som tur var så kom jag in i skolan och någon snäll själ släppte in mig i datorsalen. Men sen till dilemmat. Skrivit ut tentan och ska lämna in den, men måste ju häfta den. Ingen häftapparat. Ingen häftapparat vid skrivaren, ingen vid inlämningen. Låst överallt där man kan tänkas finna skrivbordsmaterial. Frågade en lärare som inte var ett dugg hjälpsam. Vad fan ska jag göra?

Som tur var i denna situation hade jag blivit skjutsad till skolan av Dilshad som är fiffige killen nummer ett. Han tog ett häftstift från en tavla på väggen och fixade och trixade och voila så var min tenta fixad. Om man ändå vore sådär uppfinningsrik :)

Nej, dålig skola som inte ens innehar en häftapparat!

Nu är jag riktigt fed-up av tentan! Pluggade halvt sönder mig igår med, var såå trött på den. Idag ska jag ha paus från skolarbete, ska på lektion i eftermiddag och HOPPAS jag inte får någon läxa för nu ska vi ju sätta igång med C-uppsatsen ju. Som sagt, C-uppsats imorgon, men idag ska jag vara ledig, träffa Linn och inte tänka på skola. Om vi får en läxa till... vet jag inte vad jag gör.



Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0