Bubblig

Gud, jag blir alltid så bubblig i magen när jag sitter på bibblan och pluggar. Vet inte om det är för att jag äter för lite, för mycket, för sällan eller för ofta. Nu är klockan över fyra och pluggdagen är slut för idag. Har börjat med tentan och kommit en bra bit på vägen. Ska hit imorgon igen hela dagen.

Ikväll ska jag ha film och sleep-over med Linnsi. Godis och pyamas. Me like. Vi måste i alla fall upp tidigt imorgon så jag är i skolan vid tio. Får se om vi lyckas. Jag har försovit mig alla dagar denna vecka. Det är bara så sjukt.

Jag mår lite illa. Ska hem nu och laga tikka tikka masala tänkte jag. Tanken av mackor får mig att må illa, det är ju det man får äta när man pluggar i skolan. Kanske det min mage inte gillar. Men ikväll ska den få indisk gryta och sen en massa godis, det gillar den minnsann.

Jag glömde ju berätta att jag träffade min killkompis igår. Jag har varit en idiot som inte hört av mig ordentligt på månader. Det tog mig att höra det face to face för att fatta det. Har liksom inte tänkt så mycket på det innan, tänkt att det är hans fel. Känns lite skönt ibland när man får konstaterat att man har fel, tycker jag. Man kan känna sig som en "bigger person" genom att erkänna att man har gjort fel. Det är en skön känsla. Nu ska jag se till att höra av mig oftare för vi har ju trots allt känt varann sen vi gick i åttan och det är inget jag vill slänga bort.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0