23 år nu :)

Hade en superbra dag igår. Det var hur kul som helst att shoppa med Linnsi. Vi båda handlade i samma affärer kom vi fram till, weird. Köpte fina saker. Jag köpte bland annat en militär grön tjusig tajt klänning och ett superfint halsband från Indiska. Det blev även lite nya underkläder. En jättetrevlig eftermiddag med pärlan:)

På kvällen åkte jag&Dilshad til familjen och mamma hade gjort vegetarisk smörgåstårta. Herregud vad gott! Alla tyckte om den, trots att den var vegetarisk. Skitgott. Fick jättefina presenter. Av brorsan fick jag en middag och oslipat vilken dag jag vill. Av föräldrarna fick jag ett par superfina vantar, en regnkappa och även en helt uuunderbar lampa som jag hittade när vi var och tittade på begagnade saker. Helt underbart vacker, blev SÅ överraskad att de köpt den. Jag hade tänkt ta bilder och lägga upp men min kära pojkvän har tryckt in ett stort föremål under sängen och min kamera ligger där bak någonstans så han får rota fram den sen!

Vi spelade Rappakalja vilket var sjukt kul. Blev en massa skratt. Riktigt kul spel om man är några stycken. Sen blev det galenpanna och i slutet var vi sjukt trötta i hjärnan. Det var en underbar kväll. Mamma hade också ordnat fondue, så vi hackade massa frukt och satt och doppade i choklad, hur gott som helst.

Nu ska jag förbereda inför festen ikväll. Jag ska ju ha en maskeradsfest. Vi blir inte så hemskt många, men hoppas det blir roligt! Ska städa och möblera om, dekorera och så vidare så jag får nog börja nu :)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0