Uppe med tuppen

Igår pluggade jag så mycket på tentan att jag missade the Hills och the City. Men Gossip girl missar jag inte. Även om det finns på kanal5play, nej, det ska jag minnsann titta på. Även om det innebär att jag måste gå upp sju idag för att plugga...

Ni som pluggar vet kanske vad detta handlar om. Man håller på med en tenta och känner sig ganska nöjd. Sen läser man instruktionerna en gång till, för typ femtonde gången och jadå, där finns något du inte riktigt lagt märke till innan. panik.

Så nu ska jag studera så effektivt jag bara kan. Vid fem ikväll häntar mamma mig och marsvinen. Imorgon åker vi till Stockholm! The big city. Marsvinen får dock stanna hemma hos pappa som är vårdare nu några dagar. Ska bli grymt kul i Stockholm, hörs nog inte innan jag sticker och jag kommer åter på torsdagkväll, men tillbaka till Arlöv på fredag. Jag ska dit med kusinen, moster och mamma om ni glömt och förhoppningsvis kommer vi ha massa skratt, trevliga stunder, titta på intressanta saker och spela sällskapsspel om kvällarna. För att inte tala om frukostbuffé. Jag hoppas det innehåller mycket vegetariskt så även jag kan äta mig mätt och belåten.

Ha det så bra tills vi hörs!


Jag vid Riksdagen augusti 2009


Jag på Sergels torg :)

Kommentarer
Postat av: vanessa

Hehe mm, jag har varit på konsultaion och pratar och få ställa alla frågor jag undrade över och vad jag kan förvänta mig. Sen har jag tänkt igenom det nu några dagar, låta det hinna sjunka in och få tänka.

Så operation är bokad 26 januari. Så jag har mer tid på mig att känna efter.

Jag känner mig säker, men klart jag är mänsklig, jag är inte orädd för vad som kan hända.

Så känns bra jag har tid att tänka och inte göra för snabba beslut. Hähä

2010-11-01 @ 10:30:06
URL: http://yoshiiii.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0