Snööö

Vinterns första snö är här. Underbart. Är hemma hos familjen. Igår var det ost&vinkväll hos mormor&morfar med alla barnbarn, skittrevligt hade vi. Vi har aldrig träffats bara barnbarn och mormor&morfar, så det var på tiden! Nu är ju vi barnbarn mellan 19-25 år, så det är skitkul att umgås nu med mormor&morfar också. Sen har vi ju My också som är tolv men hon bor ju inte här..

Idag är jag&mamma hemma själva. Har hittils sprayat lite kottar och kvistar i silver och julbockar i vitt. Det ska ju julpysslas som fan den första advent, vilket är nästa helg redan. Wow. Älskar julen!

Ikväll ska jag vara kvar här hos familjen och sen ta bussen hem senare för imorgon ska jag och Dilshasd på spa! Ska bli sjukt mysigt. Det var hans födelsedagspresent till mig. Måste komma ihåg att raka benen.. så jag inte chockar befolkningen där borta. Det görs inte så ofta på vinterhalvåret haha. Åh så dåligt, men det är så himla drygt?

jag undrar... vad är en vänskap värd om man inte ens kan bli sur på ens vän.... ska man inte kunna bli jävligt besviken, sur eller till och med förbannad ibland men att det ska kunna GÅ..? Att en vän till mig sa upp kontakten för att jag blev sur på personen.. då känns det som det var lika bra. lika bra att det hände så att man vet var vänskapen stod. funkar bara i medvind.. då håller det inte för alltid ändå.

Whatever, nu ska jag gå och socialisera med mor. Ska bli så jävla mysig helg och så snöar det ju också :D

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0