Hola

Ska i korta drag berätta vad som hänt den senaste veckan. Massa plugg, går framåt. Känns skitkul faktiskt, att skapa något eget, att forska och klura och skriva. I onsdags kom brorsan till mig, han bjöd mig på middag på Krua thai, så jävla sjukt god mat. Hann med dessert denna gången, tur :) Grymt gott. Sen gick vi till Oslipat, det var skitkul. Blev massa skratt. Ja, hela kvällen var jättetrevlig och rolig!!

Sen blev det fredag och jag och Linn gick ut i snön för att gå till Ètage och dansa. Skitkul hade vi! Stannade där ett bra tag, verkligen jätteroligt ställe. Men där var typ inga tjejer. När vi kom var där inte så mycket folk, men det var bara vi och ett gäng tjejer till, kände sig lite iaktagen när man gick in :p Men det var skitkul, moget folk, inga fjortisar, skönt att slippa det. Inga jobbiga killar, förutom äldre män som av någon anledning tror att unga tjejer är intresserade. De flesta tror alltid vi är 19-20 år, desto mer anledning för en äldre man att inte gå fram. Och jag som inte kan vara otrevlig heller.. Många verkar tro att man är intresserad för att man är artig. Jaja skitkul hade vi iaf :)

Igår var det lördag och dags för jobb. Jag stod i baren för det mesta själv, blev hjälpt lite när det blev för mycket att göra bara. I början blev det lite hett om öronen för några (ganska snobbiga) tjejer beställde drinkar jag aldrig blandat, chefen var i affären men som tur var så var min chef från i somras på besök så hon fick guida mig från andra sidan baren haha. Resten av kvällen gick jättebra kändes det som, var ganska snabb och drinkarna blev goda. Riktigt roligt!!

Men tyvärr stänger Cuba nu och öppnar inte förrän i vår så blir tyvärr inte mer övande i baren för min del. Kommer att ringas in till restaurang F när det behövs. För ni har väl inte missat den restaurangen? Den har precis öppnat, klassisk grekisk mat av hög kvalité. Måste gå dit någon dag. Kan nämnas att jag blir sjukt frestad av att de har en konditor anställd som gör grekiska bakverk. Oh my god.

På tal om det så ska jag dra ner på sötsakerna, vill faktiskt gå ner lite i vikt. Får väl se hur det går. Haha, ett kakmonster som jag? Kan inte sluta bra..

Idag var mamma här och vi julpysslade. En jädra massa pyssel och fint blev det :) Gjorde ett fat med ljus. Ska ta foto och visa! Sen gjorde jag fina lyktor till balkongen av gamla glasburkar. De blev också fina och juliga. Blev apelsinljusstake också och sen ska jag göra en pepparkaksburk som jag inte hann med. Förstås blev det pepparkakor, lussebullar och glögg också för första gången denna vintern/julen. Älskar december!

Blir inte så mycket data nu, känns som tiden är så knapp till alla saker man vill göra. Men vi hörs när vi hörs =)


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0