Helgen

I lördags var det ju dags att inviga i baren på Cuba café. Kändes skitkonstigt att vara tillbaka där.. Nu i vinterjacka. Men som tur var hade de fått igång värmen bra så jag fick jobba i t-shirt till och med. Det var skitkul att stå i baren. Lite nervöst. Lärde mig blanda massa drinkar, men fick bara praktisera det en gång och då var det 3 mojitos. Sen blev det mest öl och cider resten av kvällen. Blev en tidig kväll, fick sluta redan halv tolv så det var skönt.

Var väldigt nära på att det kunde slutat riktigt illa för mig den kvällen också. När jag var på väg över en stor gata. Det var rött för bilarna och väntade på grön gubbe. Den gröna gubben kom, men jag hörde två bilar som kom i en jädra fart så något sa mig att jag inte skulle gå förrän jag verkligen såg de stanna. Det tjöt i deras däck när de skulle tvärbromsa och bilen i höger fil lyckades inte bromsa utan flög över hela övergångsstället. Han skrattar. Om jag hade gått när det blev grön gubbe.. om jag inte haft uppsyn över bilarna.. Vad hade hänt..?

Ush, det var en ganska läskig upplevelse. Igår söndag hade jag besök av familjen. En fika med snack blev det, sen kom Linn halv fem. Vi stressade som fan för att bli klara med pastan till klockan fem när The hills ska börja. Men det var bara det att halv sex kom vi på att det börjar ju klockan sex! När vi satte på tv:n klockan fem trodde vi det var inställt. Lusigt. Sen blev det Gossip girl såklart. Alltid lika bra. Älskar det programmet.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0