Fyllefest

Idag känner jag såhär.. Jag ger upp nu. Jag ger upp om fester. Varje gång en fest ska va känner jag mig exalterad, tycker det ska bli kul och roligt och trevligt. Men efteråt.. nej. Det är inte för att jag "tror mig blivit vuxen" (vilket jag på sätt o vis ändå har när jag är 23 år) men jag har aldrig uppskattat fyllefester. Har ju aldrig supit under hela min tonårstid eller äldre. Jag gillar att gå på fest, blanda goda drinkar, sitta och snacka skit, socialisera, kanske spela något spel som lyfter upp stämningen.

Men det är väldigt sällan fester blir så. Ofta brukar många, den övervägande delen av gästerna, bli fullare och fullare, de blir tramsiga och det känns lite mer som jag är på en fest från tonårstiden. Många gillar att festa så, att blir fulla/mycket lulliga, börjar snacka massa skit som de inte ens vet vad de säger, blir löjliga och tramsiga, beter sig mer eller mindre skämmigt.

Nej, det är inte min grejj helt enkelt. Jag har aldrig och kommer förmodligen aldrig att gilla alkohol eller fylla. Jag tycker det är trevligast att bara umgås och ha trevligt. Så vi får väl se nu, känns lite som att jag kanske borde ge upp att gå på fester hos folk jag inte känner eller hos folk jag vet dricker mycket. För det är verkligen inte kul att vara den enda nyktra runt massa fulla människor och jag vill vara den jag är, den personen jag vill vara och det är inte en person som dricker och blir löjlig och jobbig. Just want to be me :)

Kommentarer
Postat av: Sanja

Håller me!! Varför måste man anses som "vuxen" för att man inte vill dricka sig full?

2010-11-07 @ 14:57:37
URL: http://walkinthepark.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0