Bartender

Ja det är så komiskt att jag blivit bartender. Otroligt komiskt haha. Jag har ju aldrig varit partybrud eller druckit spec mycket men ja, det är sjukt kul! Fick stå mycket ensam igår, kul med ansvar, det är så man får självförtroende. Blev bara två mojitos och sen resten öl, vin och cider. En rolig sak var att jag övade med vatten i flaska för att öva hur mycket man ska hälla. Sen hällde jag över det i mått och kollade. Så som jag gjorde så blev en 4:a en 6:a. Och jag blandade två drinkar förra veckan, som skulle vara sexor. Ja, min kollega sa att de var starka.. 8:or måste de ha fått.

Herregud haha. Nej, men jag övade mig i alla fall och nu har jag fått till klämmen på det. Det rolig var en kille som satt i baren och såg mig öva och hälla ut, öva igen, hälla ut.. Han frågade om det var sprit och jag sa ja väldigt allvarligt. Hans min då var kul =) Men sen fick han smaka och märkte att det var vatten. Hade varit något att öva med sprit va?

Ja, riktigt kul helg. Satt i entrén i fredags med mina två favoritvakter som sällskap. Hade sjukt mycket kläder på mig, det är ju utomhus, dock sitter jag i en liten stuga så det är varmare än vad vakterna har det. De är så trevliga och tokiga de vakterna.

Idag är det söndag vilket har inneburit sovmorgon, städning, tvättning, satt ner grejjer i mitt överfulla förråd och självklart ringt min pappa ♥ Nu är det snart The hills och Gossip girl, är verkligen på tv-humör idag!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0