Vänner

Tack för kommentarerna till förra inlägget. De var väldigt fina.. En var anonym.. Men jag har en känsla att jag vet vem som skrev den..

Idag pluggade jag på förmiddagen och sedan åkte jag till stan och solade och tränade i en och en halv timme. Det var otroligt skönt att träna. Gick 6 kilometer och tränade magmuskler, benmuskler och armar/rygg. Efter träningen träffade jag Linn och tog en lång fika. Kändes skönt att prata. Hon följde med mig hem också och vi tittade lite på tv och fikade innan hon åkte hem vid nio. Vänner betyder verkligen otroligt mycket i en sådanhär situation. Jag är så välsignad som har så otroligt fina vänner som visar att de finns där och som jag verkligen kan ha roligt med. Jag är så lyckligt lottad som har så många vänner som finns där och bryr sig. Och en familj som verkligen bryr sig. Pappa ringde idag och mamma har skickat två stöttande sms, ett imorse och ett godnatt-sms.

Allt kommer fixa sig, jag vet det. Jag tror på ödet. Om ödet vill att vi ska vara tillsammans så kommer vi hamna där igen. Om inte, så kommer allt gå bra ändå.

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja du har rätt, vill ödet att ni två ska vara tillsammans, kommer ni att bli det. Det kommer göra riktigt ont att vänta in och se om det är det ödet vill, men samtidigt har du tid att tänka igenom allting och växa som person. Jag tycker det var mycket starkt av er båda att ta detta beslut, även om det har resulterat i många tårar. Man vet aldrig vad livet vill, det enda jag kan säga är att alla händelser vi människor går igenom ger oss livserfarenhet, både tråkiga, roliga och minnesvärda. All lycka till dig Sofie!

2010-05-06 @ 15:51:23


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0