Sommar

Självklart ska jag hylla vädret denna lördag - underbart. Var i stan iförmiddags och tog en fika med Sofie, mycket trevligt! Det var lite regnigt och grått då, sen när jag kom hem och hade gått en runda i skogen med mamma så började solen steka mer och mer. Vi spelade alfapet, solade och spelade dart, hela familjen. Det är nog 22 grader ute eller något. Men nu var jag tvungen att gå in, kändes som jag blev lite stekt, har förhoppningsvis fått lite färg i alla fall!

Förresten så är jag så glad att jag vågade ta steget och fråga min kollega om vi skulle ses igår, för fy tusan vilken trevlig fika vi hade. För det första så visade hon mig underbart gott kaffe på ölcaféet vid Möllan (man fick det i en kanna) och sen var hon sjukt trevlig. Jag fick mycket info om jobbet och personalen och allt så nu känns det som att den mesta nervositeten är eliminerad. Hur härligt som helst!

Nu blir det snart grilla och sen träffa Madu! Ha det underbart alla.

Lots of love.

Kommentarer
Postat av: elin

Hej, pga flytt till mindre plats har jag rensat hela garderoben till priser fr 10 kr. Besök gärna,tack.

2010-05-22 @ 22:19:21
URL: http://buyitnoworlater.blogg.se/
Postat av: Jessie - 22 år & mamma till Jacob 2 år

Hej gumman:) Mia hörde av sig igår & frågade om jag kunde träfafs på fredag, så vitt jag vet så kan jag ju :D Ska bli så himla fuuun :D Hoppas bara det är fint väder! Trist väder det har varit i landskrona idag. Avis jag är just nu, vill också har grillat mat:) Hoppas det smakar:)

2010-05-23 @ 18:59:34
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0