Sista dag på praktik

Jag är helt körd i huvudet. Jag har blivit så stressad och full av planer att jag liksom bara är som en vandrande zombie, typ trött i kroppen och bara allmänt tom i knoppen. Dagen på praktiken började fint med att jag, Erica (min kollega i syskongruppen) och Suheila, tolken, gick ut på uteplatsen och satte oss och åt i solen. Vi var alla lika trötta och slutkörda och satt där och solade och kopplade av. Mitt i allt mysiga kommer den där mannen som vi alla stör oss på. Ni hade inte trott era öron om vad han kom för att diskutera. Han är idealbilden av egocentrisk. Så då förlorade vi alla energi igen efter han gått.

En rolig sak hände. Jag och Erica stod i köket och snackade lite skit om den där mannen, så säger Erica "nej men tänk om han är på toan, skulle inte förvåna mig" (för han dyker alltid upp som gubben i lådan). Så säger hon "prata, så går jag in på toan och ser om man hör". Sen kommer hon snabbt tillbaka och säger att det är någon inne på toan, för dörren var stängd och Suheila var inte där just då. Vi blir skiträdda och jag försöker dra henne, så att vi ska springa o gömma oss, om i fall att det är den mannen som är på toa. Då öppnas toan och vi är kvar i köket. Vi stänger dörren tyst och låser och står sedan knäpptysta fast vi har skrattanfall. Då är det någon som drar i dörren. Vi håller på att pissa på oss och sedan låses den upp och det var Suheila! Fy fan vad vi tre skrattade åt oss sen.

Aja, ville bara delge er detta hysteriska ögonblick. Torsdagar är lika med café och när familjerna kom så samlades vi alla i samma rum och barnen spelade upp det de lärt sig under sina musiklektioner de senaste månaderna. Det var så fint och jag blev så stolt, som om jag vore mamma till dem! Sedan gräddade vi våfflor och jag spelade UNO och memory med några supergóa ungar!

Det blev en riktigt fin avslutning på min praktikperiod och jag fick ett kort med vacker text, två roliga skålar och schweizisk choklad. Nu är klockan halv nio och jag ska storstäda lägenheten och sedan plugga. Efter städningen är jag värd chokladen :)

Fatta vad Sofie är trött!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0