Praktik

Det var skönt att komma till praktiken idag och leka av mig! Vi skulle ha lekdag, men det var lite hipp som happ med ingen som tog tag i det så jag samlade ihop barnen, gick ner och började introducera leken. Det var bra att jag tog tag i det för roligt vi hade det! Barnen är för härliga med mycket glädje och personlighet. Vi avslutade med hopprep, alltså ett långt hopprep som de ska hoppa in genom. De var superduktiga. Som tur var vevade jag, har inte hoppat hopprep på minst 12 år!

Förra veckan sa jag ju till er att det finns en man som jag verkligen inte tål som är där på torsdagar. Well, idag fick jag bevis att mina två kollegor inte heller klarar av honom, likaså inte en av volontärerna heller. Den ena kollegan försöker inte dölja det heller utan visar det rätt ut. Beundrar henne verkligen, men är alldeles för feg för att visa sånt. Får nog lite dåligt samvete. Men han skäller på barnen för ingenting. Känner att jag måste ta upp det med min handledare.

I övrigt är jag väldigt arg just nu faktiskt. Arg på vänner som inte ställer upp ett piss. Som tur är, är det inte mina vänner, de är fantastiska. Det är hans vänner som inte ställer upp när de för en enda gångs skull måste. Det är verkligen en krissituation och de ställer inte upp. Det enda de behövde var att erbjuda en sovplats, men inte ens det kunde dem.




Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0