Gossip girl - What!?

Som inbitet GG-fan och total sucker för Blair och Chuck var jag mycket deppig efter dagens avsnitt. Gossip girl är det som alltid piggar upp mig, som får mig att sjunka in i en helt annan värld för ett ögonblick. Den kärleken som Blair och Chuck har, har alltid varit så vacker för mig. Inte bara en dans på rosor, utan problem och bekymmer som i alla relationer. Men ändå en så stark bakomliggande kärlek genom allt. Inte den mest romantiska killen, utan en till synes hjärtlös och oromantisk kille, men som ändå älskat Blair så otroligt. Jag har verkligen berörts av den och det har varit så härligt att bara se sådan kärlek, om än så för en timme varje söndag. Blair och Chuck har gjort slut och varit ifrån varann ett tag, men Chuck har kämpat och kämpat för att få henne tillbaka. Idag längtade jag efter att se avsnittet, hoppades innerligt på att de skulle sluta tillsammans - lyckliga.

Men vad hände idag? Chuck stod på Empire state buildning klockan sju och väntade på Blair. Det var hennes sista chans att få honom, annars skulle hon slippa honom för gott. Blair blev sen för att hennes nanny skulle föda barn och kom för sent till Empire, men hittade Chucks blombukett i papperskorgen. Under tiden kom Jenny hem till Chuck för att träffa Nate och så hoppade Jenny&Chuck i säng. När de ligger där i sängen kommer Blair med blombuketten och Chuck lyckas dölja att Jenny är i sovrummet. Blair och Chuck kysser varann och återförenas, äntligen! Man får sedan se att de står utanför hans hem och han har köpt en förlovningsring till Blair och ska precis fria till henne när Jennys storebror kommer och smäller honom på käften, för att han hoppat i säng med hans syster. Blair fattar vad som hänt och går därifrån och ber Chuck att aldrig tilltala henne mer. Blair är djupt sårad och Chuck är djupt sårad.

Som att detta inte vore nog för att få mina tårar att rulla nedför mina kinder så blir Chuck rånad och skjuten i slutet. Jag menar, hallå? Var det någon jävligt sårad människa som hatade kärleken som gjorde detta avsnitt? Trots alla verklighetens sargade relationer, otrohet och sårade hjärtan fick Blair och Chuck mig att se det fina med kärleken, att tänka att den äkta, starka, obrytbara kärleken faktiskt finns. Men vad hände...

Tänk att en serie kan påverka mig så.. Men det handlar inte om serien i sig utan det de stod för, det hoppet de gav mig och det de symboliserade.




Kommentarer
Postat av: Rosanna

sv: Tack så hemskt mycket! :D

2010-05-31 @ 18:41:02
URL: http://rossannaaa.blogg.se/
Postat av: Linnsan

Fatta vad jag bölade när jag såg det avsnittet!! Fan alltsååå.. och är flera månader tills vi får se fortsättningen!! :(

2010-05-31 @ 20:17:34


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0