Drömtydning

Inatt drömde jag om en massa ormar. Jag har aldrig drömt om det innan. Jag såg både små i gräset och sen fanns det en bro som jag skulle gå över där det var fullt av stora ormar som liksom ställde sig upp som kobror. Jag slog på internet vad det betyder att drömma om ormar och hittade denna förklaring:

Det anses sedan gammalt att det betyder otur att drömma om ormar. Se upp för elaka personer.

Jag tänker att de var på en bro. Att drömma om en bro betyder lycka av något slag. Bron är ett säkert sätt att ta sig över farliga saker.

En flod däremot, som ju var under bron, betyder att jag kommer att ha tur i kärlek. Att den flöt lugnt betyder att mina kärlekstvivel är obefogade.

Så hur kan man sammankoppla detta?? Det finns en väg till lycka i mitt liv som jag ser, men den kantas av elaka människor som jag ska se upp för, jag kan få otur genom dessa. Så om jag går över bron så är jag lycklig men får ändå otur för jag möter elaka människor, men om jag hoppar i ån istället för att gå över bron så får jag tur i kärlek och jag behöver inte känna kärlekstvivel.

Ja, du, detta kan tolkas som att vara exakt så som mitt liv ser ut just nu. Sen drömde jag även att jag blev förförd av Kenzas pojkvän. Varför vet jag inte, har aldrig direkt tänkt att han är snygg eller något. Kanske för att jag tänkte igår att Kenza har sådan tur i livet, kanske därför min hjärna ville säga att jag ska få det som hon. Eller att min hjärna tyckte synd om mig så hon gav mig lite av Kenzas liv :p

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0