Dag med mamma

Vi började med frukost på altanen med presentöppning. Mamma blir ju 50 år idag. Hon fick ett vackert kakfat i glas av mig&brorsan. Den stora surprisen kommer ju senare, som ni kanske vet. Vi fick besök av grannens katt Chivas medan vi åt, åh vad jag älskar honom. Vi har varit som hans andra hem ända sedan han var liten baby. Det roliga är att han går inte ut ur sitt hem förrän våren och sommaren kommer så jag har inte sett honom sedan oktober ungefär. Jag har saknat honom och blev verkligen glad av att se honom!! ♥ Vilken kräsen katt va, inget vått, vindigt eller kyligt till honom minnsan.

Vi spelade spel och åt lite överbliven mat och tårta innan vi åkte iväg och bowlade vid två. Det var riktigt bra banor, men de hjälpte mig inte ta hem segern, tyvärr. Sen skulle vi äta och mamma älskar thaimat, men det är riktigt uselt utbud av restauranger i Kristianstad så det blev en kinarestaurang som hade thaimat men det smakade inte direkt thailändskt utan mer kinesiskt av förklarliga skäl. Jag tog den enda vegetariska rätten - wokade nudlar med grönsaker - vilket nytänk! Ramlade ju helt av stolen när jag såg det! Nej, det var faktiskt gott, godare än jag väntade mig.

Ikväll har vi spelat lite mer alfapet och jag tittade såklart på Gossip girl. Massa bilder kommer imorgon när jag kommer hem till lägenheten!!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0