Vårrullar

Idag ska jag göra egna vårrullar fick jag för mig. Gick till affären och inhandlade lite sweet chili och hoi sin sauce, sen skulle jag ju ha den där degen, de tunna bladen som är själva vårrullen. Jag gick omkring och letade typ tre varv, hittade en man som jag frågade, han visste inte så han gav upp efter ytterliggare ett till varv.. Sen gick jag ett varv, gick till kassan och frågade, fick direktioner och letade ännu en gång.. Såg en annan man som jobbade där, DÅ fick jag veta var de var. Måste ha tagit en halvtimme i affären bara för att hitta dem. Och det är en stor Coop forum.

Men som om det vore ödet, när jag gick ut ur affären, över gatan (brukar alltid ta tunneln) så träffar jag på Dilshads syster med vagnen med deras brorsdotter i. Har aldrig träffat på hans syster här, så det var roligt! Vi stod och snackade en stund innan de gick vidare. Fanns visst en anledning till att jag inte hittade den där degen..

Nu ska jag nog börja med dem, ska göra ganska många och frysa in också och sen ska jag göra äppelpaj. Dilshad jobbar idag så jag ska bjuda honom på lite gott tänkte jag.

Peace!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0