Prestation

Denna veckan skulle jag ju försöka träna, vilket inte gick så bra förra veckan då jag glömde skorna. Idag missade jag bussen och tog tåget, men kunde inte gå till mitt vanliga Fitness eftersom det hade tagit för lång tid att ta sig dit från centralen så fick helt enkelt testa ett nytt.. Jag testade det som ligger vid Malmö högskola huvudbyggnad. Dit går jag inte igen. Det var ju fönster in, även i tjejgymmet. Jag vill inte att förbipasserande ska se mig svettas för fasiken, Dessutom fanns där inte så många maskiner. Men jag fick min träning, viktigast ju.

Därefter skulle jag och min gruppkamrat redovisa, för det kunde vi ju inte sist då alla drog över de tio minuterna som vi hade fått i intruktion att redovisa på. Den första gruppen idag tjatade i tjugo minuter. Hur svårt ska det vara att ordna en redovisning/tal som tar så lång tid som uppgiften säger? Är det inte självklart för alla att ÖVA när man skrivit klart det man vill ha sagt. Så tar man tiden och justerar. Nog om det, vår redovisning gick skitbra. Båda avskyr att tala inför folk men vi visade ingen nervositet, tyckte jag. Sedan säger läraren dåliga saker som tjejerna idag gjort som redovisat. Han drog upp massa hemska exempel som vi gjort och det var bara 4 tjejer som redovisade så alla vet att det var någon av oss som gjorde dessa fel. Lite taskigt av honom att säga så inför alla, tycker jag. Det var ju redan hemskt nog att behöva stå där framme.

Men vi gjorde en rolig övning med läraren! Vi blev placerade i grupper om fyra vid fyra bord och sen skulle vi under tystnad läsa regler till ett slags kortspel och sedan börja spela, men vi fick inte prata, bara använda kroppsspråk. Den som sedan vann och förlorade skulle förflytta sig till andra bord. Det roliga var då att ingen visste ju det, men alla bord hade fått olika regler om vem som vann varje omgång, så när de började spela och den med ruter vann så blev jag förvirrad för jag hade läst att hjärter skulle vinna. Mycket rolig övning att kunna förstå regler genom kroppsspråk!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0