Melodifestivalen

Som den svensken man är så tittar jag självklart på detta evenemang. Jag och Dilshad satt uppkrupna i soffan med coca cola. Jag hejjade på Darin och Andreas Johnson. Tyvärr vann ju ingen av dem. Jag tyckte INTE att Anna skulle vinna, hate to be mean men hon borde spotta ut grodan som verkar sitta fast i halsen på henne, då kanske hon sjunger fint. Varför går hon ner så långt med rösten så det hörs som något sitter fast där nere?? Tydligen uppskattar folket grodsångerskor, men jag tror absolut inte det europeiska folket i övrigt kommer att uppskatta detta. Jag tror Darin skulle klarat sig bäst, eller möjligen Jessica, fast hon fick ju inga röster alls i princip. Salems låt var härlig men en av de mest enformiga låtar jag hört.

Aja, men jag ska inte säga att min favorit aldrig vinner, för jag hejjade på Malena i fjol.


Kommentarer
Postat av: Linnsan

Hejade också på Darin! Hans låt var ju satans bra.. diggar inte heller Annas röst, låter ju seriöst som hon satt en groda i halsen :P

2010-03-14 @ 11:25:05
Postat av: Madusha

ha ha.. håller med dig om att hon lät som en groda. sa till Amelie: "Det låter som om det har fastnat nåt i halsen på henne" haha samma tanke:)

Puss**

2010-03-15 @ 16:01:32


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0