Home sweet home

Godmorgon! Klockan är halv nio och jag kom hem för en halvtimme sedan ungefär. Mina marsvin stannade kvar hos familjen, jag vet ju att mamma saknar de så det blir en marsvinsfri vecka för mig. Skönt på ett sätt att slippa känna mig stressad över att passa dem men kommer förmodligen sakna de redan ikväll!

Idag ska jag gå till skolan och träffa min riktiga klass för en lektion. Vi har inte gått ihop på ett år nu, saknar de så himla mycket! Efter den lektionen blir det hem och vara hemma i två timmar, sen tillbaka till skolan för att ha kvällskurs.

Att träffa kusinerna igår var underbart! Speciellt roligt var det att träffa My som jag inte träffat sedan julafton. Det bjöds på god mat, jag, kusinen Jennie och My satt och pratade på hennes rum och hon visade hennes saker, sedan spelade vi "med andra ord", vilket var jätteroligt!! Nu dröjer det faktiskt bara tre veckor till jag träffar henne igen och sedan knappt två veckor så det är gött!

Det känns skönt att vara hemma i lägenheten igen faktiskt, efter en helt fantastisk och mysig helg med min älskade familj!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0