Frisyrångest

Jag är dum i huvudet ibland. Som till exempel alltid när jag varit brunett ett tag vill jag bli blond och när jag precis lyckats bli riktigt blond, vilket oftast är på hösten, så vill jag bli brunett. Jag vill ha långt hår och när det är riktigt långt så klipper jag mig.

Jag klippte mig i fredags. Skulle bara ta topparna, som sist. Det gick ju så bra då. Men nu börjar frisören ställa en massa frågor... Vill du ha det som en spets eller rakt? Hur vill du ha luggen? Vill du ha det lite uppklippt eller jämnlångt?

Jobbiga frågor som jag inte hade ett svar på. Skulle sagt "Ta bara topparna, precis som det ser ut" men strävade efter mer. Den som gapar efter för mycket mister ofta hela stycket. Klippte spets, vilket innebar att det är kortare längre fram och längre i mitten av själva håret.

Detta är en spets så att säga. Tyckte det lät fint så jag sa att jag ville ha det så. Och sen lite uppklippning. Insåg inte att håret skulle bli så mycket tunnare! Nu har jag inget fint svall längre. Även om mitt längsta hår fortfarande är långt så ser det inte långt ut på grund av det korta längre fram. Har bara haft håret i en hästsvans sen jag klippte mig.

Vi vet vad detta kommer leda till.. Frisörvägran i något år eller så, som jag redan haft sen jag fick infall att klippa mig kort. Jag och frisörer går bara inte ihop.


Sista bilden på mitt svall. Varför klippte jag mig? Jag får hålla ut i kanske 2-3 månader nu innan det växer ut :( Hoppas jag har detta svall till sommaren.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0