Förebilder

Har ni hört om den stora undersökningen som gjorts över tjejers förebilder? Det är Libresse som gjort denna undersökning i flera länder, vad jag förstått. Tyra Banks kom i topp och Kissie hamnade sist, hon vann överlägset över Britney.

Tänkte berätta vilka jag tycker är bra förebilder. Tyra Banks är självklart en bra förebild, hon har sin kvinliga kropp med kurvor, är en stark tjej och vågar säga sin mening.

En tjej som varit väldigt viktig för mig är Kate Hudson. Hon är en otroligt vacker och talangfull skådis och hon har väldigt små bröst. När jag var i tonåren och hade mycket komplex över detta så tröstade hon mig eftersom jag tyckte, och fortfarande tycker, att hon är så stark som avstått från att operera sig fast hon lever i Hollywood där alla opererar sig. Hon visar verkligen att man kan vara sexig även med väldigt små bröst och får mig att känna mig självsäker.




I botten kommer givetvis Kissie, alla kategorier. Hon blir bara mer och mer pinsam och patetisk för varje dag som går. Hon är elak, hjärtlös, ytlig och otroligt korkad.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0