Sommarlov!

Nu är redovisningen avklarad, fick G på praktikkursen, skönt. Det fanns bara IG och G så kunde inte blivit bättre =) Jag har en paj i ugnen, någon slags grekiskinspirerad.. Det är tomater, soltorkade tomater, feta, oliver, pesto och vitlök i den. Hoppas den blir god, min allra första paj! Ska ladda upp bild och recept om den blev god.

Och hade fått en anonym kommentar om min kropp - att jag var blek och hade kurvor och att det inte va konstigt att min kille lämnade mig. Jag trodde inte jag hade haters? Trodde inte det fanns någon som hade något otalt med mig, men kära någon. Klart jag är blek, det är fan maj (juni), tror du ärligt talat jag bryr mig? Om jag hade tyckt illa om min kropp hade jag knappast satt upp en bild på den, ellerhur? Om det är det mest elaka du har att säga, plus att jag har kurvor som cirka 80% av landets tjejer så har du minnsan inte mycket illa att säga om mig.

Det är nog du som har ett tragiskt liv.


Här får du en till - titta och njut lowlife ;)

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Va är det för en jävla playa hater som skriver sån sak.

Och menar skulle det vara något negativt med vara blek och kurvig? (speciellt kurvig, det som gör en kvinna sensuell). Ska alla se exakt likadana ut, följa samma mått av ideal för vara vackra?

Hellre blek och kurvig än va en sådan trångsynt människa som säger en sådan sak.

Bra du la upp en bild till ;)

2010-06-01 @ 15:52:38
URL: http://yoshiiii.blogg.se/
Postat av: En snubbe med en brun o okurvig kropp =P

Ja jaaag tycker iallafall att din kropp är gudomlig =P har jag alltid tyckt...=) grattis förresten för redovisningen.....visste att du skulle göra bra ifrån dig.....fick du inga kommentarer?

2010-06-01 @ 16:15:16
Postat av: Mia

Eller hur Vanessa.. jävla low life hahaha dom är bara avensjuka fan. Du har jätte fin krop!

pusspuss

2010-06-01 @ 17:20:34
Postat av: Madu:)

Vad skönt för dig att det är äntligen sommarlov gumman:) Vilken loser som skriver sånt! Det är bara avundsjuka typer som skriver så. Puss

2010-06-01 @ 21:53:43


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0