Skönhetsdag

Åh denna dag har varit som balsam för både kroppen och själen, känns riktigt att jag har sommarlov nu! Jag började med en mindre frukost med frukt och pratade med Madu en lång stund, sedan körde jag ett intensivt träningspass på gymmet i lite mer än en timme. Blev både kondition och muskler.

Efter det åkte jag hem och åt lunch, vilket händer väldigt sällan. Jag är ofta iväg på dagarna och då blir det alltid knas med lunchen. Men i alla fall så lade jag mig på balkongen sen, med nyinköpt Veckorevyn, balsam för själen ♥ Och jordgubbar. Dock var de inte svenska och det smakades, smakade lite konstgjort. Men vad fan har en student råd med? Blir frysta nästa gång! :p

Klockan är snart sex nu och jag har inga som helst planer för kvällen, blir att snickra klart buren så jag kan få det i ordning på balkongen och sen hoppas jag på att det är något bra på tv, men har inga större förväntningar!



Bäddat för en mysig eftermiddag! Ja, där ser ni min mobil med. En gammal rackare, men underbart bra så jag hoppas aldrig den går isönder!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0