Raggad

Vilken kväll det var igår! Det var väldigt mycket folk och inte så mycket personal, vilket ändå var roligt eftersom man hade att göra hela tiden. Annars brukar man bara gå runt och runt och leta efter glas men nu såg man glas o flaskor o smutsiga bord att rengöra hela tiden. Högsta chefen var där, vilket gjorde mig en aning nervös, men det gick bra. Vi fick höra att vi arbetat bra till och med så det var skönt.

Jag har aldrig blivit raggad på så mycket som igår! Många tittade på mig väldigt mycket, sa komplimanger som att jag var vacker och jättesnygg osv. En kille kom fram och berättade om att han var ny i Malmö och hade inga vänner och på grund av hur han uppförde sig så kände mitt blödiga lila hjärta att han kunde få min facebook för han hade ändå aldrig hittat mig. Mitt namn är väldigt vanligt. Men tror ni inte han skickat en vänförfrågan idag redan? Bah hur ska jag ta mig ur det här nu då. Måste vara tuffare att säga nej. Det är inte som jag är högfärdig eller något, absolut inte, men den sortens killar som raggar på servitrisen hur som helst är inga killar som intresserar mig.

Den största (och mest pinsamma) komplimangen jag fick under kvällen var från en kille som under kvällen frågat om jag hade kille osv, som sa i slutet av kvällen "Jag måste bara säga detta.. Din as har gjort mig upphetsad under hela kvällen. Den är så fin, så perfekt form, man vill bara *gör en gest med händerna*."
Trots att den kommentaren var ganska olämplig så är den otroligt smickrande :)

Hell yeaa ;)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0