Planering av sommarride

Lunchen med BIV:arna och även de två cheferna från IM var supertrevlig, men jag&Karin väntade en halvtimme på att de skulle komma. Vi åt på Rosegarden supreme vid Gustav adolfs torg. Otrolig mysig restaurang med lunchbuffé för bara 89:-. Tyvärr fanns det bara lite för vegetarianer, typ nudlar och wokade grönsaker och även en salladsbuffé som var väldigt god. Kaffe och efterrätt ingick också i priset. Det var någon kinesisk bakelse med kondenserad mjölk och även friterad banan med sirap - mums.

Efter lunchen kom Linn hem till mig. Det blev panikstädande av köket åtminstone innan hon ringde på. Vardagsrummet såg fortfarande katastrof ut. Vi har planerat en liten sommarresa :) Tänkte åka till Halmstad något dygn, åker ju gratis till Båstad med sommarkortet, så blir besök där och därifrån kostade det bara 56 kronor till Halmstad, superbilligt. Sen en natt på hotell med studentrabatt. Kommer bli trevligt!


Kommentarer
Postat av: Madu:)

Börja städa NU! Imorgon kommer JAG och jag vill inte se ett damkorn, inga fläckar, speciellt på fönster! Balkongen ska du göra mysigt. det ska vara i snyggt inredning! Allt i regnbågens färger. Jag är absolut inte petig nånstans. hihihi Puss och Kram ♥

2010-06-07 @ 22:07:21


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0