Öm&smal

Vadan denna lustiga rubrik?? Jo ni förstår - ett jobbpass känns verkligen som ett jävligt hårt träningspass! Bära/lyfta backar med glas, gå runt runt runt och plocka, ner på huk, upp på tå. Jag sa att mina extrakilo skulle ramla av under sommarjobbet och det kommer de verkligen. Min mage är platt som en pannkaka just nu. Åter igen var det skitkul att jobba, kollegorna är verkligen urtrevliga :) Jag kom i säng klockan fyra, satte klockan på nio bara för att gå upp och släppa ut marsvinen i köket (de blir så stirriga annars) och tror ni jag kunde somna om? Nej, helt rätt gissat. Jag kommer antagligen vara ganska död inatt på jobbet :)

Igår var en superhärlig dag! Det var väldigt kul att se Louise och hennes bebe Nadia. Jag&Linn köpte en blommig klänning med en matchande solhatt, jättesött :) Vi ska ses snart igen och gå till parken eller nåt.

Idag blir det faktiskt en tågride till Kristianstad för en fika med Madu, sen hem igen, jobbar sent ikväll.


Såhär såg mina magmuskler ut för två år sen. Wow :)

Kommentarer
Postat av: Sanja

Då är vi två haha jag känner mig alldeles mörbulltad sen jobbet igår. Jobbade från 11-23!! Man märker hur bicepsen växer för var dag på jobbet hahah =) kram

2010-06-17 @ 11:55:10
URL: http://walkinthepark.blogg.se/
Postat av: Vanessa

Ja väldigt snygg färg faktiskt, velade mellan lila o blå men hamnade på lila tillslut :P Mmm, rosa är jag lixom lite trött på, jag älskar alla slags färger men rosa har blivit någon chock av.. för mycket, hehe.

Så det blev en lila, även om det skimmrar lite rosa i solen :P Så nu ska det fan ta mig läggas upp bilder på min blogg ;) haha



Ja snygg mage, tränar/tränade du något?

2010-06-17 @ 12:18:15
URL: http://yoshiiii.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0