MITT och ditt.

Hade en riktigt trevlig kväll med Linnsi. Vi tog en drink på Fridays. Jag tog en strawberry daiquiri för första gången och hon tog en strawberry shortcake (samma namn som mitt nagellack). Massa snack där och mysigt att sitta ute med värmelampor (som var jävligt varma). Efter en stund gick vi och åt för jag var verkligen hungrig. Det var en typ där som tog ett pommes från Linn när vi väntade på vår mat, så började han snacka. När jag sedan fick mina pommes tog han flera stycken och åt. Sedan fick han för sig att de skulle sitta med oss, men jag och Linn satte och bredde ut oss och som tur var satte de sig någonannanstans. Ohövligt kille. Kom till Arlöv igen vid ett och när jag skulle låsa upp min cykel.... No more bike.

Kan inte tro det. Så jävla irriterande med människor som inte fucking ser skillnad på mitt och ditt. Mitt ditt. Mitt ditt. Hur svårt kan det vara? Inte för att jag är förvånad, finns inte gränser för vad människor gör och att sno en cykel är väl något vardagligt. Men jag har faktiskt haft min cykel sedan åttan eller något så jag tycker det är förjävligt att man inte ens ska kunna bo här ett år innan det är nån jävel som snor den.

Det mest ironiska av allt är att när jag parkerade den där innan ikväll tänkte jag att det var himla konstigt att min cykel ännu inte blivit snodd.

Åh vad ironiskt. Glömde ta i trä.

Kommentarer
Postat av: Madu:)

Vilka idioter! Kul att höra att ni hade kul kväll. saknar dig! puss

2010-06-24 @ 09:03:29


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0